Menu
Winkelwagen

CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbait Making Pack

CC Moore Pacific Tuna Hard Hookbait Making Pack
Bestel voor 50 euro en we versturen je order gratis
  • Levertijd: PreOrder
€9,49

Pacific Tuna is geperfectioneerd gedurende een 3 jaar durend productontwikkelingsprogramma en is een dieprode, van nature aantrekkelijke boilie die oplosbare vis, melk en plantaardige eiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetlustopwekkers om het hele jaar door een fantastisch groot visaas te creëren dat vissen gewoon niet kunnen weerstaan.

Inhoud pakket:

Dit pakket bevat 250 g kant-en-klare Hard Hookbait Mix, gebruikt om Pacific Tuna Hard Hookbaits, Cork Ball Pop Ups en Cork Dust Wafters te maken, en 25 ml Pacific Tuna Liquid Additive. De ingrediënten in dit pakket vormen een mix van 2-3 eieren.

Eigenschappen Pacific Tuna Hard Hookbait Mix:

  • Dit is een complete, gebruiksklare haakaasmix met aasverharder
  • Maakt extra duurzaam haakaas dat past bij Pacific Tuna-boilies
  • Gemakkelijk te rollen, produceert aas dat aan de lucht droogt tot keihard
  • Produceert een harde huid op aas waardoor ze 'bird-strike proof' zijn
  • Het resulterende aas kan worden vastgebonden, genaaid of geboord
  • Goed gedroogd aas blijft minstens 24 uur hard in water

Pop-ups van Pacific Tuna Cork Ball maken:

  • Meng 1 medium ei + 10ml Pacific Tuna Liquid Additive
  • Voeg 100g Pacific Tuna Hard Hookbait Mix toe
  • Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  • Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak zitten
  • Rol pasta rond kurkballen om pop-ups te maken  
  • Kook het aas gedurende 1 minuut+ en laat het dan aan de lucht drogen
  • Droog gedurende 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  • Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of ingevroren en vervolgens worden ingevroren

Pacific Tuna Cork Dust Wafters maken:

  • Meng 1 medium ei + 10ml Pacific Tuna Liquid Additive
  • Mix 95g Pacific Tuna Hard Hookbait Mix + 5g Cork Dust
  • Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  • Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak zitten
  • Rol aas op de gewenste maat en vorm
  • Kook gedurende 1 minuut en laat ze dan aan de lucht drogen
  • Droog gedurende 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  • Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of ingevroren en vervolgens worden ingevroren

Gebruikstip:

Het drijfvermogen van je Cork Ball Pop Ups kan worden aangepast door grotere of kleinere kurkballen te gebruiken en het drijfvermogen van je Wafters kan worden aangepast door meer of minder Cork Dust te gebruiken.

Houdbare haakaas kan worden gemaakt door 20% vloeibaar ei te vervangen door onze Liquid Bait Preservative.

Klanteninformatie:

Dit product moet koel, droog en niet in direct zonlicht worden bewaard.

Het product is momenteel niet op voorraad. Vul hieronder je e-mailadres in en wij informeren je zodra het product beschikbaar is.

 

Email