Menu
Winkelwagen

CC Moore Live System Hard Hookbait Making Pack

CC Moore Live System Hard Hookbait Making Pack
Bestel voor 50 euro en we versturen je order gratis
  • Levertijd: PreOrder
€9,49

Live System wordt gebruikt door Britse en Europese topvissers sinds de release in 2002 en bevat hoogwaardige eiwitten, gisten, vogelvoer, roompoeders, CSL-poeder en andere gemakkelijk verteerbare ingrediënten. Live System geeft krachtige, in water oplosbare eetlustopwekkers vrij in al het water temperaturen. Wanneer ander aas in de winter niet meer werkt…. je weet dat Live System dat niet zal doen!

Inhoud pakket:

Dit pakket bevat 250 g kant-en-klare Hard Hookbait Mix, gebruikt om Live System Hard Hookbaits, Cork Ball Pop Ups en Cork Dust Wafters te maken, en 10 ml hennepolie. De ingrediënten in dit pakket vormen een mix van 2-3 eieren.

Live System Hard Hookbait Mix Eigenschappen:

  • Dit is een complete, gebruiksklare haakaasmix met aasverharder
  • Maakt extra duurzaam haakaas dat past bij Live System-boilies
  • Gemakkelijk te rollen, produceert aas dat aan de lucht droogt tot keihard
  • Produceert een harde huid op aas waardoor ze 'bird-strike proof' zijn
  • Het resulterende aas kan worden vastgebonden, genaaid of geboord
  • Goed gedroogd aas blijft minstens 24 uur hard in water

Live systeem Cork Ball-pop-ups maken:

  • Meng 1 middelgroot ei + tot 5 ml hennepolie
  • Voeg 100g Live System Hard Hookbait Mix toe
  • Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  • Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak zitten
  • Rol pasta rond kurkballen om pop-ups te maken  
  • Kook het aas gedurende 1 minuut+ en laat het dan aan de lucht drogen
  • Droog gedurende 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  • Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of ingevroren en vervolgens worden ingevroren

Live System Cork Dust Wafters maken:

  • Meng 1 middelgroot ei + tot 5 ml hennepolie
  • Mix 95g Live System Hard Hookbait Mix + 5g Cork Dust
  • Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  • Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak zitten
  • Rol aas op de gewenste maat en vorm
  • Kook gedurende 1 minuut en laat ze dan aan de lucht drogen
  • Droog gedurende 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  • Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of ingevroren en vervolgens worden ingevroren

Gebruikstip:

Het drijfvermogen van je Cork Ball Pop Ups kan worden aangepast door grotere of kleinere kurkballen te gebruiken en het drijfvermogen van je Wafters kan worden aangepast door meer of minder Cork Dust te gebruiken.

Houdbare haakaas kan worden gemaakt door 20% vloeibaar ei te vervangen door onze Liquid Bait Preservative.

Klanteninformatie:

Dit product moet koel, droog en niet in direct zonlicht worden bewaard.

Het product is momenteel niet op voorraad. Vul hieronder je e-mailadres in en wij informeren je zodra het product beschikbaar is.

 

Email