Menu
Winkelwagen

CC Moore Live System PVA Bag Mix Pack

CC Moore Live System PVA Bag Mix Pack
Bestel voor 50 euro en we versturen je order gratis
  • Levertijd: PreOrder
€29,99
Live System Hard Hookbait Mix Pack
 
Live System wordt gebruikt door topvissers in het VK en Europa sinds de introductie in 2002. Het bevat hoogwaardige eiwitten, gisten, vogelvoer, roompoeders, CSL-poeder en andere gemakkelijk verteerbare ingrediënten. Live System geeft krachtige, in water oplosbare eetlustopwekkers vrij in al het water. temperaturen. Wanneer ander aas in de winter niet meer werkt... je weet dat Live System dat niet doet!
 
Inhoud van het pakket:
Dit pakket bevat 250 g gebruiksklare Hard Hookbait Mix, die wordt gebruikt om Live System Hard Hookbaits, Cork Ball Pop Ups en Cork Dust Wafters te maken, en 5 ml hennepolie. Met de ingrediënten in dit pakket maak je een mix van 2-3 eieren.
 
Live System Hard Hookbait Mix Eigenschappen:
  • Dit is een complete, gebruiksklare haakaasmix met aasverharder
  • Maakt extra duurzaam haakaas dat past bij Live System boilies
  • Gemakkelijk te rollen, produceert aas dat aan de lucht droogt tot keihard
  • Produceert een taaie huid op aas waardoor ze 'bird-strike proof' zijn
  • Het resulterende aas kan worden vastgebonden, genaaid of geboord
  • Goed gedroogd aas blijft minimaal 24 uur hard in water
 
Live System Cork Ball pop-ups maken:
  1. Mix 1 medium ei + 0,5 ml hennepolie
  2. Voeg 100g Live System Hard Hookbait Mix toe
  3. Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  4. Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak liggen
  5. Rol plakken rond kurkballen om pop-ups te maken
  6. Kook aas gedurende 1 minuut + laat ze vervolgens aan de lucht drogen
  7. Droog 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  8. Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of gelijmd en vervolgens worden ingevroren

Live System Cork Dust Wafters maken:
  1. Mix 1 medium ei + 0,5 ml hennepolie
  2. Mix 95g Live System Hard Hookbait Mix + 5g Kurkstof
  3. Meng samen om een ​​klein blokje pasta te maken
  4. Laat de pasta >30 minuten in een afgesloten plastic zak liggen
  5. Rol aas op maat en vorm vereist
  6. Kook ze 1 minuut en laat ze vervolgens aan de lucht drogen
  7. Droog 24-72 uur, afhankelijk van de vereiste hardheid
  8. Afgewerkt aas kan aan de lucht worden gedroogd of gelijmd en vervolgens worden ingevroren
 
Gebruikstip:
Het drijfvermogen van uw Cork Ball Pop Ups kan worden aangepast door grotere of kleinere kurkballen te gebruiken en het drijfvermogen van uw Wafters kan worden aangepast door meer of minder Cork Dust te gebruiken.
Houdbaar aas kan worden gemaakt door 20% vloeibaar ei te vervangen door ons Liquid Bait Conservative.
 
Dit product moet koel, droog en buiten direct zonlicht worden bewaard.

Het product is momenteel niet op voorraad. Vul hieronder je e-mailadres in en wij informeren je zodra het product beschikbaar is.

 

Email