Will en Bas op roadtrip – van Tsjechië tot Bled

Afgelopen donderdag 7 maart was het dan zover, de 2-delige roadtrip van Bas en Will was te zien in de bioscoop voor een volle zaal! Wat een mega geslaagde avond was het, onder het genot van een hapje en een drankje werd er gekletst, gelachen en natuurlijk de 2-delige film bekeken. Wat gaaf was om te zien, is dat er veel positieve reacties waren om de film op deze manier te bekijken. De special effects die je normaal gesproken in de bioscoop ervaart kwamen nu ook naar voren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze film is te zien hoe Bas en Will van Nederland roadtrippen richting het “oh zo mooie” Slovenië. De roadtrip starten ze bij een oeroude molen in Nederland, waar ze de weg inzetten naar een betaalwater in Tsjechië. Hier hebben ze een meeting met een groep van Sonik, waarbij ze alle nieuwe Sonik spullen te zien krijgen en hier ook gebruik van kunnen maken tijdens de sessie op Katlov. Bas, die sinds een lange tijd weer op een betaalwater viste, wist binnen no time zijn eerste Tsjechische karper te vangen, waarna er nog vele volgden. Hierna zullen ze de trip vervolgen naar openbare wateren en om zo te eindigen op het mooiste meer van Slovenië “Lake Bled”. Het enthousiasme en de passie voor het karper vissen spatte ervan af bij beide heren. Wat is het gaaf om te zien hoe Bas en Will samen verschillende verhalen en tactieken delen. Hier kunnen vele karper vissers nog veel van leren… denk hierbij aan het delen van voertechnieken, aas soorten, welke wateren te bevissen en nog veel meer. Tijdens deze trip werden meerdere +40’ers gevangen met allemaal hun eigen karaktereigenschappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedurende de avond was er ook nog een verassing voor de gasten die in de zaal aanwezig waren. Onder 2 stoelen in de zaal waren 2 pakketjes verstopt. In een pakketje zat een gloednieuwe Ridgemonkey-powerbank 44800, die is gesponsord door Ridgemoney en bij het andere pakketje een zat er een doosje Flugel onder de stoel.

Iedereen die de film heeft gezien in de bioscoop was mega enthousiast over hoe Bas en Will er een geslaagde trip van hebben gemaakt. Ben jij ook benieuwd naar hoe hun roadtrip is gegaan? Aankomende donderdag 14 maart komt het eerste deel uit van de 2-delige film. Deze film is gratis te zien op het YouTube-kanaal van Team-Outdoors. Ben jij ook zo enthousiast over het eerste deel, dan komt vervolgens het tweede deel online op donderdag 4 april.