Veel nieuws van Korda dit najaar! 

We trappen af met enkele luggage items. Wat dacht je van deze Compac Utility Bag? Een handige tas om bijvoorbeeld al je cookware bij elkaar te houden.

Korda Compac Utility Bag

We hebben een aantal nieuwe Compac sleeves en foudralen voor 12 en 13ft. hengels.

Korda Compac 5 Rod Divide Holdall 13ft

En meer moois zoals de allereerste Korda Chair, De Compac Low Chair is een must have voor de stalkende of mobiele visser maar zal ook zeker zijn werk doen als guest chair voor de vissers die langer op pad gaan.

Korda Compac Low Chair

Op endtackle gebied hebben we Darkmatter Nano tubing en Nano Tail rubbers deze tubing is 30% dunner als de oude, er is tungsten in verwerkt en nu een stuk soepeler als de oude variant. Hij is te gebruiken met lijnen tot 0.40 en leverbaar in de 3 bekende kleuren silt, gravel en weed. De grote voordelen zijn dat deze tubing verder te gooien is en vlakker over de bodem ligt.

Korda Dark Matter Nano Tubing

Korda Loopbraid, soepel en schuur bestendig. uitermate geschikt voor onderlijnen zoals de Combi rig. Leverbaar op klosjes van 20m. in 20lb in camo kleur. 

Korda Loop Braid 20lb

Korda Unwaxed Baitfloss, deze nieuwe baitfloss is makkelijker maar vooral strakker te knopen waardoor je aas beter vast zal blijven zitten aan de haak. 

Korda Unwaxed Bait Floss

Check alle nieuwe Korda items hier >>