Het is gemakkelijk om water te zien stromen in een heldere bergbeek en te denken dat het puur en schoon is. Maar de realiteit is dat je nooit zeker kunt zijn van de kwaliteit van het water dat je drinkt. Het gevaar schuilt in onzichtbare bedreigingen, zoals bacteriën, protozoa (cysten), en virussen. Deze micro-organismen kunnen ernstige ziektes veroorzaken, en het engste is dat je ze niet kunt zien met het blote oog. Bij LifeSaver hebben ze daar goed over nagedacht en zijn ze gekomen tot de LifeSaver Jerrycan 20K die bovenstaande bedreigingen 99,99% verwijderd. Een jerrycan die zich onderscheid van andere jerrycans door de meerdere functies zoals een ingebouwd inline-pompsysteem, capaciteit van 18,5 liter en een mogelijkheid heeft om een doucheslang te bevestigen. Een echte jerrycan om te functioneren als een echte LIFESAVER.

Het verschil tussen een draagbare waterzuiveraar en een draagbaar waterfilter!

Tussen een waterzuiveraar en een waterfilter zit er een supergroot verschil wat levensbedreigend kan zijn. Een waterzuiveraar verwijdert, doodt of inactiveert alle soorten ziekteverwekkende micro-organismen, inclusief bacteriën, cysten en VIRUSSEN. Hierdoor is het mogelijk om water veilig te kunnen drinken. Aan de andere kant de waterfilter die alleen bacteriën en cysten verwijdert, maar geen virussen. Deze virussen zijn juist het probleem, omdat ze veel kleiner zijn dan bacteriën en cysten. Dus, om water te filteren waar virussen in bevinden, loop je nog steeds het risico om erg ziek te kunnen worden. De conclusie is overduidelijk dat waterzuiveraars een veiligere optie zijn dan waterfilters.

Afbeelding met tekst, schermopname, Parallel, plein

Automatisch gegenereerde beschrijving

Verschil in waterzuiveringstechnieken en ontdek waarom LifeSaver u ultieme bescherming geeft.

 

Het klaarmaken van de LifeSaver jerrycan voor eerste gebruik.

Wanneer je de Jerrycan van LifeSaver ontvangen hebt, is het belangrijk om als eerste stap het filter te primen. Het filter wordt geleverd in een aluminium verpakking om te functioneren als een barrière om te voorkomen dat waterdamp de verpakking binnendringt en ook dezelfde bescherming in de omgekeerde richting om de glycerine in de holle vezelmembranen vast te houden. Voor het eerste gebruik is het belangrijk om dit te verwijderen.

  • Verwijder de pomp en vul de jerrycan met zo schoon mogelijk water tot aan de top.
  • Plaats de pomp terug in de jerrycan en zorg dat hij goed dicht zit.
  • Laat de jerrycan voor 10 minuten staan.
  • Na 10 minuten is het tijd om het water weg te gooien, doormiddel van de pomp eraf te draaien.
  • Zet de jerrycan op zijn kant en laat al het water uit de jerrycan stromen.
  • Vul nogmaals de jerrycan met zo schoon mogelijk water tot aan de top.
  • Plaats de pomp terug in de jerrycan en zorg dat hij goed dicht zit.
  • Pomp nu 8 tot 10 keer met de handpomp.
  • Zet de jerrycan op zijn kant en laat het water weglopen met de kraan op de jerrycan.
  • Als de stoomsnelheid afneemt is het belangrijk om nog een aantal pompen toe te voegen om ervoor te zorgen dat de hele jerrycan leeg is.
  • Laat een laagje van ongeveer 5cm in de Jerrycan zitten, om het uitdrogen van het filter te voorkomen.
  • Nu is de LifeSaver Jerrycan klaar voor gebruik.

Hoe gebruik je voor de eerste keer de jerrycan van LifeSaver?

Afbeelding met Huishoudelijk apparaat, printer, machine, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Het gebruik maken van de jerrycan van LifeSaver is net zo gemakkelijk als het maken van zuiver drinkwater, maar let op voordat je de jerrycan voor de eerste keer gaat gebruiken zorgt dat het filter klaar voor gebruik is. Stel Je bent je water vergeten en komt een oppervlaktewater tegen wat moet je doen?

  • Vul de jerrycan met vervuild water en zorg dat de tap niet onder water komt, om kruisbesmettingen te vermijden.
  • Sluit de jerrycan af met de handpomp en draai de dop goed aan, zodat er geen water uitloopt tijdens het pompen.
  • Maak de handpomp beschikbaar doormiddel van te draaien aan de dop. Draai totdat de dop een stukje omhoogschiet.
  • Pomp een genoeg aantal keer in de jerrycan om het vuile water door de LifeSaver 20k Filter heen te pompen.
  • Als vorige stap goed uitgevoerd is, is het mogelijk om via twee manieren de kraan te kunnen gebruiken. Je kunt de kraan naar beneden drukken en draaien of zelf indrukken en loslaten.
  • Laat na het gebruik een laagje van ongeveer 5cm in de LifeSaver Jerrycan zitten, om het uitdrogen van het filter te voorkomen.
  • Berg de jerrycan goed op voor een fijn volgend gebruik.

Als alles nog niet helemaal duidelijk is over hoe je de Jerrycan van LifeSaver kunt gebruiken, bekijk dan de video van LifeSaver hieronder.

Accessoires en opties die jouw LifeSaver Jerrycan helemaal compleet maakt

De LifeSaver Jerrycan kunnen we leveren met een aantal accessoires om jou jerrycan helemaal compleet te maken, zodat jij deze jerrycan kan gebruiken op elke gewenste manier. Ik som deze accessoires hieronder even voor je op en vertel daarbij wat je kunt doen met deze accessoires.

LifeSaver Jerrycan Tap

De kraan heeft een drukknop met aan/uit functie, zo kun je hem kort indrukken om even iets om te spoelen of even je fles te vullen. De drukknop kan vastgezet worden, zo heb je een continue waterstroom.

LifeSaver Jerrycan Shower Attachment

Maak van uw Lifesaver jerrycan een outdoordouche, met deze LifeSaver Jerrycan Shower Attachment. Je sluit de doucheslang eenvoudig met de snelkoppeling aan op de Jerrycan en bent klaar voor gebruik.

LifeSaver Jerrycan Pump Assembly

Mocht de pomp van je Lifesaver Jerrycan onverhoopt defect raken, bijvoorbeeld wanneer je je Jerrycan hebt laten vallen. Of wanneer de Jerrycan onder te veel druk heeft gestaan, dan is deze vervangende Lifesaver Jerrycan Pomp de oplossing.

 

Afbeelding met buitenshuis, gras, Container, plant

Automatisch gegenereerde beschrijvingAfbeelding met schermopname, kunst, Groenblauw, verven

Automatisch gegenereerde beschrijvingBen je geïnteresseerd in een LifeSaver Jerrycan, maar wil je nog meer dingen weten. Bel of mail gerust naar de winkel en wij geven je meer informatie!

 

 

 

 

 

 

Diverse kleuren verkrijgbaar