Zelfs kleine voorwerpen en accessoires verdienen een betrouwbare bescherming tegen stof, water of trillingen. Afhankelijk van het model hebben de compacte Taf Case koffers vaste scheidingswanden, of individueel aanpasbaar roosterschuim in de koffer. Voor het vervoer van grotere goederen kunt u kiezen uit de beschermkoffers uit de Universal serie. De koffers uit de universal serie (Taf Case 300 en 400) zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor het transporteren van drones, camera’s of videocamera’s.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'CASE'

De stof- en waterdichte kunststof koffers in compact formaat (Taf Case 101 tot 104)  zorgen niet alleen voor veilig transport, maar ook voor praktische opslag. Computeraccessoires, batterijen, schroeven, documenten en andere kleine onderdelen kunnen netjes worden opgeborgen.

Kan een afbeelding zijn van vishengel

Met Taf Case koffers ben je er zeker van dat alles in perfecte staat aankomt op zijn bestemming en daar ook in alle omstandigheden beschermt blijft tegen de elementen. Ideaal dus als je een avontuurlijke trip plant of als je vaak op pad gaat.

Kortom geen excuses meer voor een telefoon of camera die in het water is gevallen bij het fotograferen van een recordvis…Die verhalen kennen we allemaal.