Menu
Winkelwagen

Vitility

Merk: Vitility Model: Vitility Antislip Flesopener 5 cm Zwart
Een anti-slip flesopener. Hiermee kunt u gemakkelijk en met minder kracht flessen openen en sluiten. Geschikt voor flessen met een diameter tot 5 cm. De anti-slip flesopener is uitermate flexibel, ligt aangenaam in de hand en zorgt voor meer grip.@@Afmetingen (Ø): 6,6 cm. Gewicht: 26 gram. Materiaal..
€3,95 Excl. BTW:€3,26
Merk: Vitility Model: Vitility Antislip Potopener 12 cm Zwart
Een anti-slip potopener. Hiermee kunt u gemakkelijk en met minder kracht potten openen en sluiten. Geschikt voor potten met een diameter tot 10 cm. De anti-slip potopener is uitermate flexibel, ligt aangenaam in de hand en zorgt voor meer grip.@@Afmetingen (Ø): 12 cm. Gewicht: 71 gram. Materiaal: Ku..
€6,95 Excl. BTW:€5,74
Merk: Vitility Model: Vitility Antislip set 3 Delig Zwart
Een handige anti-slip set, bestaande uit een anti-slip flessenopener, een anti-slip pottenopener en een anti-slap mat. Met de twee openers kunt u flessen of potten met een diameter tot 10cm zonder kracht openen of sluiten. Het material is flexibel, comfortabel en glijdt niet weg.@@Gewicht: 134 gram...
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Merk: Vitility Model: Vitility Bad & douchezitje Vierkant 30.5x30.5x54 cm Wit
Een anti-slip bad- en douchezitje. Biedt ondersteuning en comfort tijdens het douchen of in bad gaan. Dankzij de non-slip kunststof zitting en verstelbare, aluminium poten is dit douchezitje uitermate geschikt voor iedere badkamer. Het douchekrukje is voorzien van een opening waar het water door weg..
€49,95 Excl. BTW:€41,28
Merk: Vitility Model: Vitility Badmat Anti Slip 40x70 cm Wit
Een anti-slip badmat met relief. De badmat voorkomt uitglijden bij het in en uit bad of douche stappen. De badmat is ook geschikt om in bad te leggen wat onderuit glijden voorkomt. De noppen op de bovenzijde van de mat zorgen voor een anti-slip werking. De onderzijde van de mat is over het volledige..
€10,95 Excl. BTW:€9,05
Merk: Vitility Model: Vitility Beker Nightwatch Lichtgevend Groen
Een multifunctionele beker die gloeit in het donker, uitermate geschikt voor gebruik in de nacht. De beker Nightwatch laadt zich op met zonlicht en gloeit in het donker. Hierdoor wordt het eenvoudiger de beker te vinden op het nachtkastje. Verder beschikt de beker Nightwatch over een Thermo-functie ..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Merk: Vitility Model: Vitility CupCap Klein & Groot Groen
Een multifunctionele en flexibele beker deksel, knoeien wordt vrijwel onmogelijk door de waterdichte sluiting. De CupCap komt in twee maten, zowel groot als klein. Hierdoor is er altijd wel een CupCap dat op uw glas, kopje of beker past.Het geïntegreerde rietje is dichtvouwbaar waardoor er niet gekn..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Dekselopener Universeel Zwart
Een flexibele en stevige dekselopener. Hierdoor kunnen deksels van potten gemakkelijk open gemaakt worden. Geschikt voor alle formaten deksels. De opener ligt gemakkelijk in de hand.@@Afmetingen (Ø): 3,5-2,5-5,5 cm. Gewicht: 93 gram. Materiaal: Rubber. Kleur: Zwart...
€4,95 Excl. BTW:€4,09
Merk: Vitility Model: Vitility Draaikussen 360 Blauw
Een draaikussen voor een goede zit, draait soepel en gemakkelijk 360 graden rond. Omdat het kussen meedraait als men in- en uitstapt, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. Hierdoor vergemakkelijkt het draaikussen bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto. Het draaikussen kan heup- en rugpij..
€39,95 €28,95 Excl. BTW:€23,93
Merk: Vitility Model: Vitility Grijper met haak Magneet Zwart 76 cm
Een grijper met haak, hierdoor kan men eenvoudig voorwerpen pakken die buiten het bereik liggen, zonder hierbij te hoeven bukken of strekken. De grijper is voorzien van een magneet. Door de handgreep in the knijpen, gaat de grijper dicht rond het voorwerp. Er is weinig kracht nodig om de handgreep i..
€13,95 Excl. BTW:€11,53
Merk: Vitility Model: Vitility Handvatverdikkers 8 stuks
Foamgrip handvatverdikkers zorgen ervoor dat ieder willekeurig voorwerp verdikt kan worden. Zeer geschikt voor het handvat van pennen, potloden, bestek of tandenborstel. Door de verdikking is het voorwerp beter vast te houden. Verkrijgbaar in 1 lengte van 12 cm, met diverse binnenmaten.@@Afmetingen ..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Hoofdsteungreep Universeel Zwart
Een hoofdsteungreep voor in de auto. Deze universele hoofdsteungreep biedt extra ondersteuning tijdens het uitstappen van de auto. De hoofdsteungreep is te bevestigen aan vrijwel iedere verwijderbare hoofdsteun.@@Afmetingen (lxbxh): 37x4,5x2,5 cm. Gewicht: 105 gram. Materiaal: Kunststof. Kleur: Zwar..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Houder autogordel Verlengde Greep Antraciet
Een handige autogordel houder. Deze autogordel houder beschikt over een verlengde greep waardoor u minder ver hoeft te reiken. Dit zorgt er voor dat de rug en schouders minder zwaar belast worden.@@Afmetingen (l): 25 cm. Gewicht: 79 gram. Materiaal: Kunststof. Kleur: Antraciet...
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Medicijncassette 7 Dagen 4 Dag Delen
Een overzichtelijke medicijncassette voorzien van een week indeling. Naast de 7-daagse indeling is er ook de mogelijkheid om medicijnen te verdelen over de ochtend, middag, avond en nacht. Zo kunnen de pillen gesorteerd en gescheiden van elkaar bewaard worden.@@Afmetingen (lxbxh): 15,6x11,5x2,6 cm. ..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Medische koeltas 23x17 cm
Een koeltas met beschermetui. Zeer geschikt voor medicijnen die koel bewaard dienen te worden zoals insuline. De koeletui is voorzien van gel die koud water absorbeert. Daarmee is de medicatie ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 25 °C) te houden afhankelijk van de omgevingstemperatuur.@..
€19,95 Excl. BTW:€16,49
Merk: Vitility Model: Vitility Medische koeltas 8x18 cm
Een koeltas met beschermetui. Zeer geschikt voor medicijnen die koel bewaard dienen te worden zoals insuline. De koeletui is voorzien van gel die koud water absorbeert. Daarmee is de medicatie ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 25 °C) te houden afhankelijk van de omgevingstemperatuur...
€15,95 Excl. BTW:€13,18
Merk: Vitility Model: Vitility Multifunctionele schaar Afneembare Bladen Zwart
Een multischaar met sterke bladen. Hierdoor is de schaar zeer geschikt voor meerdere doeleinden. De schaar is te gebruiken voor het knippen van papier, plastic, kip, ribbetjes en het kraken van noten. De bladen kunnen ook los worden gebruikt als flesopener en schroevendraaier. De schaar wordt geleve..
€14,95 Excl. BTW:€12,36
Merk: Vitility Model: Vitility Nagelknipper Met Hendel Veersysteem Wit
Een handige nagelknipper met hendel. Dankzij het geïntegreerde veersysteem is er vrijwel geen kracht nodig en wordt de knipper automatisch heropend na het knippen. Voorzien van een antislip hendel voor een verbeterde controle over het knippen.@@Afmetingen (lxb): 9x1 cm. Gewicht: 61 gram. Materiaal: ..
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: Vitility Model: Vitility Opener 5 in 1 Zwart
Een handzame 5-in-1 opener. Eenvoudig in gebruik, zorgt ervoor dat zonder veel kracht, blikjes en flessen geopend kunnen worden. De opener is geschikt voor: draaidoppen, lipsluitingen van blikjes en kroonkurken. De opener heeft een ergonomisch handvat wat zorgt voor betere grip. De opener is voorzie..
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: Vitility Model: Vitility Paraplu Parasol 70 cm Zwart
Een stevige en flexibele stoel paraplu. De paraplu beschikt over een verstevigd frame waardoor hij beschermt is tegen windvlagen en een UV-coating aan de binnenzijde zodat de roelstoelgebruiker beschermd wordt tegen de zon. De paraplu/parasol heeft uitgeklapt een diameter van 72 cm en de steel een l..
€29,95 Excl. BTW:€24,75
Merk: Vitility Model: Vitility Pillenhulp 5 Functies Compact
Deze handige 5-in-1 pillenhulp beschikt over een geintegreerde tabletsplijter, een tabletuitdrukker, een tabletvergruizer, een waterbekertje en een kleine pillendoos. De pillenhulp is compact van formaat en makkelijk mee te nemen.@@Afmetingen (lxbxh): 5,1x4,5x7,6 cm. Gewicht: 74 gram. Materiaal: Kun..
€11,95 Excl. BTW:€9,88
Merk: Vitility Model: Vitility Rubberdop voor wandelstok 19 mm Zwart
Een rubberdop geschikt voor wandelstokken met een diameter van 19 mm. De dop fungeert als een schokdemper en zorgt voor een vloeiend oppervlakcontact.@@Afmetingen (Ø):19 mm. Gewicht: 82 gram. Materiaal: Rubber. Kleur: Zwart..
€4,95 Excl. BTW:€4,09
Merk: Vitility Model: Vitility Slimme pillendoos 6 compartimenten Zwart
Een slimme pillendoos voorzien van 6 compartimenten. Medicijnen kunnen gemakkelijk opgeslagen worden. In combinatie met de Pill Buddy applicatie (verkrijgbaar voor Android en iOs) wordt de pilinname en het bijhouden van de voorraad niet meer vergeten.@@Afmetingen (lxbxh):9,8x6x1,6 cm. Gewicht: 57 gr..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Speelkaarten Met extra grote symbolen
Een set speelkaarten. De speelkaarten hebben extra grote symbolen, zodat de kaarten veel duidelijker te lezen zijn. Verkrijgbaar per twee stokken.@@Afmetingen (lxbxh): 8,6x5,6 cm. Gewicht: 188 gram. Materiaal: Kunststof. Kleur: Multi...
€7,95 Excl. BTW:€6,57
Merk: Vitility Model: Vitility Speelkaartenhouder 17 cm 3 delig
Een handige speelkaartenhouder. De kaarten kunnen in de houder worden gezet waardoor zodat de kaarten niet vastgehouden hoeven te worden. De houder bestaat uit 3 losse delen, welke aan elkaar te monteren zijn maar ook los te gebruiken zijn. Gemakkelijk mee te nemen.@@Afmetingen (l): per stuk 17 cm. ..
€7,95 Excl. BTW:€6,57
Merk: Vitility Model: Vitility Tube uitknijper Wit
Een handige tube uitknijper. Met minimale kracht is de inhoud uit de tube te krijgen. De uitknijper is gemakkelijk op de tube te schuiven. Door de tube uitknijper steeds een beetje naar voren te schuiven hoeft men niet meer in de tube te knijpen.@@Afmetingen (lxbxh):9x4x1 cm. Gewicht: 32 gram. Mater..
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: Vitility Model: Vitility Vergrootglas Handsfree Met nekkoord Zwart
Een vergrootglas aan een nekkoord, hierdoor hoeft het vergrootglas niet vastgehouden te worden. Ideaal voor bij het lezen. Het vergrootglas is voorzien van een lichtje, hierdoor wordt het zicht verbeterd.@@Afmetingen (lxbxh): Ø 12 cm. Gewicht: 221 gram. Materiaal: Kunststof. Kleur: Zwart...
€29,95 €23,95 Excl. BTW:€19,79
Merk: Vitility Model: Vitility Wandbeugel Quick Mobile Rail 40 cm Wit
Een mobiele wandbeugel met twee krachtige zuignappen. De wandbeugel biedt ondersteuning bij een natuurlijke beweging, bijvoorbeeld het in en uit de douche stappen. Zeer eenvoudig aan te brengen zonder te boren of te schroeven. Door de wandbeugel op een stevige gladde ondergrond te drukken en de vacu..
€37,95 Excl. BTW:€31,36
Merk: Vitility Model: Vitility Wandelstok Ice Pick
Het Ice Pick hulpstuk is geschikt voor de wandelstok om bij sneeuw en ijs grip te behouden. Het hulpstuk kan gemakkelijk aan de wandelstok gemonteerd worden, door deze aan het uiteinde van de wandelstok te schuiven en de twee bijgeleverde schroeven aan te draaien. Het hulpstuk kan eenvoudig naar bov..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: Vitility Model: Vitility Wandelstok Mountain Pick
Het Mountain Pick hulpstuk is uitermate geschikt voor betere grip tijdens boswandelingen. Het hulpstuk kan gemakkelijk aan de wandelstok gemonteerd worden, door deze aan het uiteinde van de wandelstok te schuiven en de twee bijgeleverde schroeven aan te draaien. Het hulpstuk kan eenvoudig naar boven..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Weergeven 1 t/m 30 van in totaal 34