Menu
Winkelwagen

Retour voorwaarden

Retourvoorwaarden

Wil je (een deel van) je bestelling retour sturen? Uiteraard is dit mogelijk. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het is wel van belang dat het product ongebruikt is en nog in een onbeschadigde originele verpakking zit. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour sturen naar onze winkel zijn voor je eigen rekening. 

Retour aanmelden

Wil je iets retour sturen en voldoet je retourzending aan de voorwaarden? Meld je retour dan online aan en stuur de producten in een degelijke verpakking naar ons op. Doe even een briefje in de doos met jouw gegevens en instructies zodat we weten wat de bedoeling is. 

Iets mis met je product of iets verkeerds gekregen 

Is er iets mis met je product of heb je iets gekregen wat je niet hebt besteld? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We kunnen je dan een retourlabel sturen zodat je geen kosten hoeft te maken voor het retour zenden naar onze winkel.  

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Wat de reden ook is, je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst ruilen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is wel van belang dat het product ongebruikt is en nog in een onbeschadigde originele verpakking zit. Enkel de kosten voor retour naar ons zijn voor jouw rekening. Zodra we jouw spullen retour hebben ontvangen sturen we de nieuwe producten naar je op. 

Verkeerde maat kleding

Heb je kleding besteld maar is de maat niet helemaal goed? Dat is helemaal geen probleem. Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst ruilen voor een andere maat. Het is wel van belang dat de kleding niet is gedragen. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zodra we jouw kleding retour hebben ontvangen sturen we de juiste maat naar je op. Ben je toevallig in de buurt van Wijchen (Gelderland) dan kan je ook even binnen lopen en de kleding passen. Dan weet je zeker dat je met de juiste maat naar buiten loopt.