Menu
Winkelwagen

Kovea

Merk: Kovea Model: Kovea Adventure Lantern
Deze allround kampeerlantaarn straalt door zijn veelzijdigheid. Het slimme luchtventiel maakt het mogelijk de lamp met één druk op de knop te ontsteken. De lantaarn biedt u de mogelijkheid om twee soorten gastankjes te gebruiken. Met de bijgeleverde adapter is de lamp te gebruiken op bijvoorbeeld Ca..
€59,95 Excl. BTW:€49,55
Merk: Kovea Model: Kovea Booster Plus1
Veelzijdige en eenvoudig te gebruiken Multi-fuel brander. Dit multi-talent brandt op benzine of gas zonder de sproeier te verwisselen! Door slechts de brandstofslang los te draaien kan er voor een andere brandstof worden gekozen. Er hoeven dus geen overige handelingen te worden verricht om te wissel..
€199,95 Excl. BTW:€165,25
Merk: Kovea Model: Kovea Eagle Stove
Een ultralichte en compacte brander met een verstelbare vlam en opvouwbare pandrager zodat hij tot een klein pakketje is op te bergen.Afmetingen (mm) 57x57x100 (brander)Gewicht (gram) 105Ontsteking HandmatigBrandstof Gas (schroefcart)Vermogen Gas 1750 WattVerbruik 128 gr/u..
€32,95 Excl. BTW:€27,23
Merk: Kovea Model: Kovea Expedition Stove
Het dubbele “Anti-Flare” systeem van de Expedition zorgt, door middel van voorverwarming, voor meer doorstroming van het gas. Dit geeft een krachtige en stabiele vlam. De breed uitstaande poten zorgen voor een stabiele brander, speciaal voor grotere pannen. Ondanks zijn brede support is het mogelijk..
€79,95 Excl. BTW:€66,07
Merk: Kovea Model: Kovea Fireball Verwarming
De KOVEA Fireball heeft een slang-type gasaansluiting voor gemak en veiligheid. Het op mesh gebaseerde verwarmingssysteem zorgt voor radiale warmte voor de kampeerder / backpacker. De verwarmingsbuis helpt de warmte te stabiliseren en de grote lamp verhoogt het vermogen. De reflector wordt 45 graden..
€119,95 Excl. BTW:€99,13
Merk: Kovea Model: Kovea Handy Sun Heater
Compact, gericht, lichtgewicht en zuinig, dat is de nieuwe Kovea Handy Sun gasverwarmer. Ook op vakantie wil je niet in de kou zitten. Dankzij deze kleine, compacte, lichtgewicht verwarming hoef je ook tijdens trektochten en lange, basic rondreizen niet in de kou te zitten. Deze robuuste verwarmer h..
€59,95 Excl. BTW:€49,55
Merk: Kovea Model: Kovea Hiker Stove
De Hiker Stove brander is ideaal voor mensen die er met een gezin of groep op uit gaan. De uitklapbare pandragers geven veel steun voor grotere pannen. De compacte brander is voorzien van een piëzo ontsteking voor eenvoudige ontsteking.Ontsteking PiezoAfmeting 96x88x90 mmGewicht 232 gramVermogen 20..
€49,95 Excl. BTW:€41,28
Merk: Kovea Model: Kovea Moon Walker Sotve
Zeer stabiele en compact op te bergen brander. De Metal Fiber branderkop zorgt voor een directe warmte-overdracht op de pan en heeft een zeer hoge windbestendigheid. Zelfs bij krachtige wind blijft de Moon Walker branden. Het dubbele “Anti-Flare” systeem zorgt, door middel van voorverwarming, voor m..
€79,95 Excl. BTW:€66,07
Merk: Kovea Model: Kovea Observer Lantern
Ultra kleine en ultra lichte lantaarn voor de meest veeleisende buitensporters. De lamp is volledig ontwikkeld om een laag gewicht en superieure kwaliteit te waarborgen. Lamp is voorzien van een piëzo-ontsteking en wordt geleverd met kunststof transportbox.Ontsteking PiëzoAfmeting 60x60x110 mmGewich..
€54,95 Excl. BTW:€45,41
Merk: Kovea Model: Kovea Ontsteker
De Kovea Igniter is een kleine en handige elektrische ontsteker voor gasbranders. Hij is simpel, veilig en eenvoudig in gebruik. Plaats de pijp horizontaal of schuin tegen de brander en druk twee of driemaal op de knop aan de achterzijde van de ontsteker. Draai de gaskraan niet te ver open omdat dit..
€8,95 Excl. BTW:€7,40
Merk: Kovea Model: Kovea Opvouwbare Barbecue Large
Met deze opvouwbare barbecue kun je op elke gewenste plek lekker aan de slag. Gemaakt van staal met RVS rooster en eenvoudig in elkaar te vouwen zodat hij makkelijk mee te nemen is in de handige meegeleverde draagtas.Roestvrij staalGemakkelijk opvouwbaarCompact modelGemakkelijk te gebruiken tijdens ..
€76,95 Excl. BTW:€63,60
Merk: Kovea Model: Kovea Screw Type Gas 110gr
De Kovea Screw Type Gas 110gr is een cartouche voor onder andere de Kovea Stoves...
€4,95 Excl. BTW:€4,09
Merk: Kovea Model: Kovea Screw Type Gas 230gr
De Kovea Screw Type Gas 230gr is een cartouche voor onder andere de Kovea Stoves...
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: Kovea Model: Kovea Solo Stove
Compacte en voordelige brander. Deze brander is zeer compact en geeft ondanks de kleine branderkop een krachtige vlam. De Solo Stove is eenvoudig te ontsteken door middel van de piëzo. Een aluminium aansluitventiel bespaart het extra gewicht.Ontsteking PiezoAfmeting 57x57x100 mmGewicht 124 gramVerm..
€39,95 Excl. BTW:€33,02
Merk: Kovea Model: Kovea Spider Stove
De Kovea Spider Stove heeft een compact opvouwbaar model. Het anti-flakker buis systeem zorgt voor een krachtige en stabiele vlam. Kooktijd: 3 min 44 secondenExterne ontsteker inbegrepenLager platform voor meer veiligheidAfmeting 106x94x46 mmGewicht        &nb..
€63,95 Excl. BTW:€52,85
Merk: Kovea Model: Kovea Supalite Titanium Stove
Door de combinatie van titanium en aluminium te gebruiken heeft Kovea een brander voor de grammenjager ontwikkeld! Deze brander weegt namelijk niet meer dan 56 gram! Voor zover wij hebben kunnen vinden is dit de lichtste brander in zijn soort in de wereld. Ook in compactheid blinkt hij uit. De potsu..
€53,95 Excl. BTW:€44,59
Merk: Kovea Model: Kovea Titanium Stove
Lichter en duurzamer kan niet, deze brander weegt slechts 88 gram inclusief piëzo ontsteking! De hoogwaardige branderkop zorgt voor een krachtige vlam en de automatische ontsteking maakt hem prettig in gebruik. De bedieningsknop is eenvoudig te hanteren. Zelfs onder extreme omstandigheden.Ontsteking..
€59,95 Excl. BTW:€49,55
Weergeven 1 t/m 17 van in totaal 17