Menu
Winkelwagen

HG

Merk: HG Model: HG Elektrische vliegenmepper 47x16 cm
Een elektische vliegenmepper. Een snelle en schone manier om van insecten af te komen. De electrische vliegenmepper voorkomt vieze vlekken of plat geslagen insecten. Het insect wordt geëlektrocuteerd zodat het heel blijft. De reukloze verdelger bevat geen giftige stoffen of verdelgingsmiddelen. CE g..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: HG Model: HG Fruitvliegjesval 20 ml
Een zeer effectieve fruitvliegjesval. Deze fruitvliegjesval biedt een effectieve oplossing dankzij de decoratieve en doeltreffende peervormige val. De fruitvliegjes worden aangetrokken door de speciale val-vloeistof en als zij dan eenmaal in de val zitten, kunnen zij zich niet meer voorplanten. Beva..
€8,95 Excl. BTW:€7,40
Merk: HG Model: HG Mierenpoeder 75 gram
Een zeer effectief strooipoeder voor bestrijding tegen mieren en ander ongedierte. Strooi het poeder bij de ingang van een nest of in de naden en kieren waar mieren lopen. Het strooipoeder wordt door de mieren tot in het nest meegenomen, met als gevolg dat het gehele nest snel uitsterft...
€12,95 Excl. BTW:€10,70
Merk: HG Model: HG Oven en grillreiniger Spray 500 ml
Krachtige oven- en grillreiniger. HG barbecuereiniger verwijdert snel en grondig al het aangebrande en zelfs ingebrande vet van de barbecue en grill. De werking wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen. Besproei het oppervlak en laat de reiniger 3 tot 5 minuten inwerken..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: HG Model: HG Toiletbril snelreiniger Spuitflacon 100 ml
Een snel drogende spray die de toiletbril reinigt. Ideaal voor het dagelijks reinigen van de toiletbril thuis maar ook voor op de camping of onderweg. Reinigt de toiletbril in enkele seconden...
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: HG Model: HG Vochtvanger navulling 450 Gram Lavendel
Korrels ter navulling van vochtvangers. Een vochtvanger hoeft niet weggegooid te worden, maar kan prima worden hergebruikt door de korrels te vervangen. Geschikt voor de HG vochtvanger, maar ook voor andere systemen. Deze HG vochtvanger navulkorrels bevatten de geur van lavendel en ze zitten in een ..
€7,95 Excl. BTW:€6,57
Merk: HG Model: HG Vochtvanger navulling 450 Gram Neutraal
Korrels ter navulling van vochtvangers. Een vochtvanger hoeft niet weggegooid te worden, maar kan prima worden hergebruikt door de korrels te vervangen. Geschikt voor de HG vochtvanger, maar ook voor andere systemen. Deze HG vochtvanger navulkorrels bevatten een neutrale geur en ze zitten in een han..
€7,95 Excl. BTW:€6,57
Merk: HG Model: HG Wasmiddel Op reis wasje 200 ml
HG Op Reis Wasje is hét ideale wasmiddel voor op reis. Deze handige en compacte tube bevat wasmiddel mét ingebouwde wasverzachter. Door de toevoeging van enzymen is HG Op Reis Wasje ook te gebruiken als vlekkenoplosser om vlekken te verwijderen. HG op reis wasje is pH-neutraal en bevat geen bleekmid..
€5,95 Excl. BTW:€4,92
Merk: HG Model: HG Waterdicht voor zonneschermen en tenten 500 ml
Krachtige zonnenschermen- en tenten reiniger. Met HG waterdicht worden doeken en zeilen waterdicht. Ideaal voor zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, canvas (dek)zeilen, maar maakt ook paviljoen- en partytenten (opnieuw) waterdicht. Makkelijk in gebruik door enkel de spray gelijkmatig te verdelen ..
€9,95 Excl. BTW:€8,22
Merk: HG Model: HG Zonnescherm tentenreiniger 500 ml
Krachtige reiniger voor zonneschermen. HG tent- en zonnescherm reiniger zorgt voor een flinke opfrisbeurt. Ideaal voor het opfrissen van zonneschermen, markiezen, (voor)tenten, strandschermen en canvas (dek)zeilen. Snel en gemakkelijk een schoon oppervlak met het gebruik van deze spray. Aanbrengen o..
€8,95 Excl. BTW:€7,40
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10