Menu
Winkelwagen

Dobbers

Dobbers
Merk: Predator Model: Predator Prey Provider Bomb 15g
Kleine ovale roofvis dobber met een zeer goede werpeigenschap. Deze dobbers zijn zeer geschikt voor lange afstanden, maar ook voor de korte afstand.Product Eigenschappen:Roofvis DobberVoor korte en lange afstandenGewicht: 15 gramKleur: Groen en Oranje..
€3,95 Excl. BTW:€3,26
Merk: Predator Model: Predator Prey Provider Cigar 20g
De Predator Prey Provider Cigar Roofvis dobber, met een zeer goede werpeigenschap. Deze dobbers zijn zeer geschikt voor lange afstanden, maar ook voor de korte afstand.Product Eigenschappen:Roofvis DobberVoor korte en lange afstandenGewicht: 20 gramKleur: Groen en Oranje..
€4,25 Excl. BTW:€3,51
Merk: Predator Model: Predator Prey Provider Sail Float 15g
De Predator Prey Provider Sail Float Roofvis dobber is gemaakt voor het moeiteloos afvissen van grote stukken water met doodaas. Ook is het mogelijk om de dobber te verzien van een breekstaafje, voor beter zicht in het donker.Product Eigenschappen:Roofvis DobberMoeiteloos afvissen van grote stukken ..
€3,95 Excl. BTW:€3,26
Merk: Predator Model: Predator Prey Provider Troller 20g
De Predator Prey Provider Troller dobber, met gebogen Line guide. Deze dobbers zijn zeer geschikt voor lange afstanden, maar ook voor de korte afstand.Product Eigenschappen:Troller DobberVoor korte en lange afstandenGewicht: 20 gramKleur: Groen en Oranje..
€6,22 Excl. BTW:€5,14
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4