Menu
Winkelwagen

Grangers

Merk: Grangers Model: Grangers Footwear Repel
Spraytoepassing, maakt water- en vuilafstotend, voedt en beschermt tegen water en vuil. Beïnvloedt het ademende vermogen niet. Geschikt voor alle soorten materialen, inclusief schoeisel uit volnerfleer, nubuck, suède en textiel.Hoe te gebruiken:1. Verwijder los vuil en maak schoeisel schoon.2. Fles ..
€12,95 Excl. BTW:€10,70
Merk: Grangers Model: Grangers Performance Repel
Geavanceerde fluorcarbonvrije formule. Maakt alle outdoormaterialen duurzaam waterafstotend. Met behoud van ademende eigenschappen. Hoe te gebruiken:1. Het te behandelen kledingstuk schoonmaken en plat neerleggen.2. Fles goed schudden voor gebruik.3. Terwijl de kleding nog nat/vochtig is, produ..
€13,95 Excl. BTW:€11,53
Merk: Grangers Model: Grangers Performance Wash 300ml
Granger's Performance Wash is een effectief wasmiddel geschikt voor alle kleding en materialen. Verbetert het ademen en vochttransporterende vermogen. Verwijdert nare geuren. Beïnvloedt het waterafstotende vermogen niet. Geeft het kledingstuk een schone, residuvrije basis voor verdere behandeling me..
€8,95 Excl. BTW:€7,40
Merk: Grangers Model: Grangers Wash and Repel Clothing 2 in 1
Geavanceerde formule om alle outdoorkleding te reinigen en water- en vuilafstotend te maken in één wascyclus. Bespaart tijd, energie en water. De waterafstotende eigenschappen zijn door warmte (wasdroger, strijkbout of verwarming) te activeren. Tast het ademend vermogen niet aan.Hoe te gebruiken:1. ..
€16,95 Excl. BTW:€14,01
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4