Menu
Winkelwagen

Ferraboli

Merk: Ferraboli Model: Ferraboli Barbecue Bucaneve Houtskool Zwart
Een stabiele en compacte 3-poots barbecue. Deze houtskoolbarbecue is geproduceerd in Italië volgens oude tradities en kwaliteitseisen, heeft een luxe afwerking en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Ondanks zijn compactheid beschikt deze barbecue over alle eigenschappen voor een optimaal bakresu..
€41,95 €32,00 Excl. BTW:€26,45
Merk: Ferraboli Model: Ferraboli Barbecue Ciao Houtskool Zwart
Een zeer stabiele houtskoolbarbecue. Deze luxe afgewerkte 4-poots barbecue beschikt over een verstelbaar rooster (2 standen) en wordt afgeschermd door een windscherm. Geproduceerd in Italië volgens oude tradities en kwaliteitseisen. Boven de bodem bevindt zich een rooster om het as eronder op te van..
€63,95 €57,95 Excl. BTW:€47,89
Merk: Ferraboli Model: Ferraboli Barbecue Minigrill Houtskool Zwart
Een stevige en compacte barbecue. Ondanks zijn compactheid beschikt deze houtskoolbarbecue over alle eigenschappen voor een optimaal bakresultaat. Hoogwaardige materialen, een in hoogte verstelbaar rooster en een windscherm. Deze barbecue is geproduceerd in Italië volgens oude tradities en kwaliteit..
€40,95 €35,00 Excl. BTW:€28,93
Merk: Ferraboli Model: Ferraboli Barbecue Picnic Houtskool Zwart
Een zeer gebruiksvriendelijke barbecue in koffermodel. Deze houtskoolbarbecue is geproduceerd in Italië volgens oude tradities en kwaliteitseisen. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een luxe afwerking. Daarnaast is het rooster is in 3 standen verstelbaar en wordt de bbq afgeschermd ..
€44,50 €39,00 Excl. BTW:€32,23
Merk: Ferraboli Model: Ferraboli Barbecue Spies Houtskool RVS
Een extra lange en zeer stabiele houtskoolbarbecue. Deze barbecue is geproduceerd in Italië volgens oude tradities en kwaliteitseisen. Deze luxe afgewerkte barbecue beschikt over een roestvrij stalen frame en een roestvrij stalen rooster. Aan de zijkant bevindt zich ventilatie. Ideaal voor de bereid..
€69,95 €62,95 Excl. BTW:€52,02
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5