De producten van het Engelse Fortis Eyewear kennen we inmiddels allemaal wel. Dit merk, wat bekend is geworden door de populaire brillen, pakt ook dit najaar weer groots uit met zowel nieuwe als reeds bestaande producten. In deze update check je dan ook 3 nieuwe producten die je moet hebben gezien!



Aankomende week komen de Trail Pants van Fortis Eyewear weer terug op stock. Tevens komt ook de nieuwe Fleece Lined variant uit! Gevoerd met zeer comfortabel 150gr Polar Fleece(meeste anderen slechts 120gr) voor de koude omstandigheden. Uiteraard eveneens met dezelfde unieke eigenschappen als de ongevoerde variant. Ideaal voor de aankomende maanden!
Even kort de onderscheidende eigenschappen op een rijtje(van beide varianten):
- Lichtgewicht 200gr/m robuust, stretch, ripstop materiaal
- Voorzien van DWR coating; Duurzaam Water Afstotend
- Verstevigde kniestukken en gevormd kruis voor meer bewegingsvrijheid
- Ingebouwde verstelbare riem en elastische middel en broekspijpen
- Voorzien van 4 afsluitbare zakken
- Verkrijgbaar in maten S t/m XXXL
- De Lined versie voorzien van 150gr Polar Fleece



Naast deze waterafstotende broeken komt Fortis ook met deze prachtige paraplu's. Ideaal voor de mobiele visser tijdens het observeren of het bezoeken van je vismaat op de vele regenachtige dagen. 
De Fortis 60inch Recce Brolly Umbrella komt in een zwarte en camo uitvoering en is vanaf nu uit voorraad leverbaar. De omtrek is 60 inch en er is een enkel en dubbellaags variant met ventilatie openingen.
Eigenschappen: 
  • Robuust Frame
  • Fiberglas handle
  • Ergonomisch handvat met veel grip
  • Ventilatie openingen.



Het topstuk van de najaars launch van Fortis is ongetwijfeld de introductie van de Fortis Waterproof Marine Jacket & Overtrousers!
Ontwikkeld gedurende een periode van 2 jaar vanaf de tekentafel waaruit Fortis’s met dit unieke 3 laags Triflex materiaal uit voort is gekomen. Deze unieke stof bevat een Japans 4 wegs stretch membraan welke extra bewegingsruimte biedt. Deze kleding is niet een “van de plank” product met een Fortis logo erop, maar special ontworpen voor het vissen. Met extra bewegingsruimte bij het zitten, knielen en klimmen zodat je ten alle tijden bedekt bent tegen de elementen. 

Met de introductie van dit nieuwe materiaal heeft Fortis de lat op het gebied van ademende technical kleding in de hengelsport flink omhoog gebracht. Waterproof 20.000 en bovendien Ademend 20.000. Er is niets wat hierbij in de buurt komt! De micro poriën in het membraan zijn zo klein, dat regendruppels niet naar binnen kunnen komen maar damp/zweet wel naar buiten kan. Ongeacht de temperatuur geeft je lichaam ten alle tijden vocht af. Fortis’s unieke Triflex zorgt voor de meest optimale vochtafvoer, waardoor je droog en dus warm blijft.

Fortis heeft aan alles gedacht, een pocket voor je receiver en zelfs een ingebouwd schoonmaakdoekje voor je zonnebril of camera! Verstevigde capouchon voor maximale bescherming, verstelbare mouwen, gevoerde zakken, pasvorm met bewegingsruimte. De kleding is verder uitgevoerd met YKK® Aqauguard® Vislon® ritsen, Japanese Sungrip poppers en Duraflex zip pullers.
Verkrijgbaar in Jackets en in Trousers, in Olive Green en DPM Camou. In S- XXL en vanaf nu leverbaar!