Menu
Winkelwagen

Cover It

Merk: Cover It Model: Cover It Beschermhoes voor dakkoffer L Zwart
Een large beschermhoes voor dakkoffers. Ideaal voor het stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De dakkoffer hoes heeft een precieze sluiting d.m.v. een rits en klittenband en door de handvatten is de hoes eenvoudig te dragen. Binnenin bevindt zich een opbergvakje voor sleutels. hoes is gemaakt..
€62,95 €53,50 Excl. BTW:€44,21
Merk: Cover It Model: Cover It Beschermhoes voor dakkoffer M Zwart
Een medium beschermhoes voor dakkoffers. Ideaal voor het stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De dakkoffer hoes heeft een precieze sluiting d.m.v. een rits en klittenband en door de handvatten is de hoes eenvoudig te dragen. Binnenin bevindt zich een opbergvakje voor sleutels. De hoes is gem..
€59,95 €54,90 Excl. BTW:€45,37
Merk: Cover It Model: Cover It Beschermhoes voor dakkoffer XL Zwart
Een extra large beschermhoes voor dakkoffers. Ideaal voor het stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De dakkoffer hoes heeft een precieze sluiting d.m.v. een rits en klittenband en door de handvatten is de hoes eenvoudig te dragen. Binnenin bevindt zich een opbergvakje voor sleutels. hoes is g..
€64,95 €59,90 Excl. BTW:€49,50
Merk: Cover It Model: Cover It Dakdrager beschermhoes Tot 130 cm
Een beschermhoes voor dakdragers. Ideaal voor het stof- en krasvrij opslaan van een dakdragerset. De hoes heeft een precieze sluiting d.m.v. een rits en klittenband en door de handvatten is de hoes eenvoudig te dragen. Binnenin bevindt zich een opbergvakje voor sleutels. De hoes is gemaakt van sterk..
€21,95 €21,00 Excl. BTW:€17,36
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4