Trakker Oval Bed System

Trakker Oval Bed System – meer plaats in jouw tent!

Aan de waterkant beter slapen dan thuis? Iets wat voorheen niet altijd van zelfsprekend was, maar door de jaren heen zijn bedden en bedsystems verder ontwikkeld.  Gebruiksgemak en comfort zijn tegenwoordig belangrijke uitgangspunten. Trakker deelt deze belangen en gaat zelfs een stap verder. Iedereen is bekend met de rechthoekige bedden en bedsystems, maar Trakker heeft ook stappen gezet op het gebied van ovale bedden en bedsystems. De Oval Systems zijn er in verschillende modellen:

Trakker Levelite Oval Bed System V2

Met het Trakker Oval Bed System wordt de beschikbare ruimte in een shelter zeer effectief gebruikt wat komt door de afgeronde hoeken. Daarnaast beschikken deze bedsystems uiteraard over de kwaliteit en het comfort wat van Trakker wordt verwacht. De rechte hoeken van een bed zijn overbodig en koste alleen maar ruimte. Met het Trakker Oval Bed systems houdt je meer ruimte over voor andere hengelsportmaterialen.

Het Oval Bed System komt zeer goed tot zijn recht in de ovaal lopende vorm van de Tempest modellen. Het grootste voordeel is dat het mogelijk is om zelfs de allerkleinste shelter geschikt te maken voor langere sessies. Een andere handig tip is om het Oval Bed System niet achterin de shelter te plaatsen maar juist aan de zijkant waardoor je meer ruimte overhoud. Hier zou je bijvoorbeeld nog een comfortabele stoel kunnen plaatsen.

Als er wordt gekeken naar het Oval Bed System Tall dan biedt deze een makkelijkere instap en meer opbergmogelijkheden onder het bed vanwege de hoogte. Voor bredere mensen is er het Trakker Oval Wide System. Kortom voor iedere visser is er een passend Oval System.

Om compleet door te gaan in de Trakker Oval modus kun je ook kiezen voor het geweldig vormgegeven kussen, de Trakker Levelite Oval Kussen 2.0. Dit kussen is in de vorm van een halve maan waardoor deze perfect past op een Oval Bed System. Daarnaast is er de Oval 365 Sleeping Bag welke geschikt is voor alle seizoenen doordat de slaapzak bestaat uit meerdere lagen. Tevens is deze slaapzak voorzien van een Waterafstotende Aquatexx buitenlaag. Om vervolgens een van de Trakker Oval Bed Systems en slaapzak eenvoudig te transporteren biedt de Trakker Downpour Roll-Up Bed Bag uitkomst. Deze is gemaakt van heavy-duty waterdicht Downpour-materiaal en biedt extra beveiliging. 

Trakker Levelite Oval Kussen 2.0Trakker Downpour Roll-Up Bed BagTrakker Levelite Oval Bed 365 Slaapzak

Voordelen Trakker Oval Bed Systems:

  • Plaatsing in de (kleine) Tempest modellen met als gevolg een veel effectiever vloeroppervlak door zijn unieke vorm. Uiteraard heeft het gebruik van de ovale vorm per definitie effectiever vloeroppervlak in elke bivvy. Zie foto voor voorbeeld. Dit lukt nooit met een traditioneel rechthoekig bed.
  • Oval v2 en Tall worden standard geleverd met een 3/5 seizoenen slaapzak waarvan de middelste laag is om te draaien naar eigen wens. Fleece of microfleece.
  • Iedere laag is afzonderlijk los te ritsen. Handig met evt wassen of luchten
  • Waterbestendige hydrofobe toplaag van de slaapzak
  • Handig neopreen opbervakje voor bijvoorbeeld sleutels en/of telefoon (Oval v2 en Tall)
  • De twee steunpoten aan hoofd-en voeteneind zijn aan- en los te draaien (v2 en Tall) en uiteraard zijn alle poten verstelbaar. 
  • Dat het een verstelbaar Lumbar support system heeft en een uiterst comfortable high density matras mag vanzelfsprekend genoemd worden
  • Het grote voordeel van het Tall model is dat je met zijn standaard hoogte van 43 centimeter een zee aan opbergruimte krijgt onder je stretcher. Ideaal voor gebruik icm de 100T en de Tempest 150

Team Outdoors Bundel Deals
Voor de echte fanatieke visser heeft Team Outdoors bundels opgesteld. Deze bundels bevat een Oval Bed System met daarbij een GRATIS Levelite Oval Kussen en de Downpour Roll-Up Bed Bag om uw bed in op te bergen en makkelijk mee te nemen. Kortom een complete bundel waarmee u direct naar de waterkant kunt. De bundel deals zijn:

Trakker Levelite Oval Tall Bed System Bundel